f.jwwb.nl_public_j_m_w_temp-zdbgmrbukwqbctxdajwk_csclxf_IMG_20190813_103739-1

Huiswerkbegeleiding voor leerlingen van de basis- en middelbare school

Huiswerkbegeleiding in Alphen aan den Rijn voor iedere leerling, zonder minimaal aantal uren, die écht werkt. Wij zitten dichtbij de scholen en zorgen voor een prettige en rustige sfeer. Ook helpen we met plannen, samenvatten en het vinden van de beste leerstrategieën.

De voordelen van het afnemen van huiswerkbegeleiding bij Het Leerplein:

  • Drie vaste, bekende begeleiders, waardoor er keuzemogelijkheid ontstaat voor leerlingen;
  • onze leerlingen zijn onbeperkt welkom;
  • echt persoonlijke hulp met plannen en overhoren zonder extra kosten;
  • toezicht door kundige teamleden in het bezit van VOG;
  • centrale locatie, dichtbij de scholen;
  • geen bijkomende of variërende kosten;
  • geen complex leerlingvolgsysteem, maar contact via What'sapp;
  • open in alle schoolvakanties;
  • ondersteuning bij leerproblemen en -stoornissen;
  • begeleiding voor een vriendelijke prijs.

Huiswerkbegeleiding bij Het Leerplein

Wij zijn niet bang een stapje verder te gaan in de begeleiding van onze leerling.

Het komt regelmatig voor dat een leerling moeite heeft met het op tijd afkrijgen van zijn of haar huiswerk. Dit is waar onze huiswerkbegeleiding bij helpt. Wij bieden een rustige ruimte waarin geen afleiding is zodat het makkelijk is te concentreren. Er is altijd een kundig teamlid aanwezig die kan helpen met het maken van een planning, die het gemaakte huiswerk kan overhoren, of die instructies kan geven zodat de leerling op de juiste manier zelfstandig verder kan. Dit is voor ons belangrijk: iedereen kan een passieve huiswerkklas beginnen. Wij zorgen er echter voor dat leerlingen pas naar huis gaan nadat alle (ook vakinhoudelijke) vragen zijn beantwoord.

Als ouder ontvangt u regelmatig terugkoppeling over de prestaties van  uw zoon of dochter zodat u altijd op de hoogte bent van de vorderingen die hij of zij maakt.

Last but not least, proberen we van de huiswerkbegeleiding op Het Leerplein geen straf te maken. We snappen heel goed dat er leukere dingen in het leven zijn dan het maken van huiswerk. Daarom proberen we ervoor te zorgen dat leerlingen gemotiveerd worden meer te werken en beter te presteren wanneer ze bij ons rondlopen. Dit doen we door de sfeer ontspannen te houden en ervoor te zorgen dat de leerling voelt dat er vooruitgang in zit.

Wij staan los van de scholen, iedere leerling is bij ons welkom. Wel hebben wij het voordeel goed contact te hebben met de Alphense scholen, maar ook bijvoorbeeld het Vlietland College en het Kesper College.

Recensies

Bij het leerplein kun je op een hele fijne manier bijles en/of huiswerkbegeleiding krijgen. De medewerkers (Laurens en Alies) denken heel fijn en goed oplossingsgericht met je mee. Er wordt gekeken naar jou behoeften. Ik vond de sfeer ook heel fijn en laagdrempelig, je kan zelf flexibel komen en gaan wanneer je wilt, als je het van te voren even meldt.👍🏻Het is vrij kleinschalig (max 10 pers. bij huiswerkbegeleiding) waardoor je echt goed je werk kan doen en de hulp krijgt die je nodig hebt.
Ida van der Plas (leerling 5 havo)
Ida van der Plas (leerling 5 havo)
Fijne no-nonsense huiswerkbegeleiding. Denken met je mee. Persoonlijk contact en regelmatig feedback. Erg prettig.
Carola Hoogeveen-van Klink (ouder)
Carola Hoogeveen-van Klink (ouder)
Een fijne rustige plaats om je hw te maken, goeie hulp als je er om vraagt en het is altijd rustig
Anna (leerling 2 havo)
Anna (leerling 2 havo)
Ik vindt dat als je een vraag hebt ze je goed helpen met uitleggen en helpen met je opdrachten. Ook helpen ze met het plannen voor toetsen en hw. Ook is het rustig zodat, ik zelf, goed kan werken.
Sabine van Gils (leerling 3 vmbo)
Sabine van Gils (leerling 3 vmbo)
Ik vind het handig omdat ze me goed en vaak helpen en nu heb ik altijd al mijn huiswerk af en goed geleerd voor toetsen
Céline (leerling 1 havo)
Céline (leerling 1 havo)
b.jwwb.nl_unsplash_O0T1SIgHAfM