f.jwwb.nl_public_j_m_w_temp-zdbgmrbukwqbctxdajwk_csclxf_IMG_20190813_103739-1

Bijles voor de middelbare school: alles voor een goed examen!

Bij Het Leerplein staat op maat gemaakt niet voor niets hoog in het vaandel! Iedere zorg- of hulpvraag is uniek en verdient een passend plan. Wij geven bijlessen in Alphen in alle vakken van de middelbare school. Dit doen wij een-op-een, zodat de leerling alle aandacht krijgt en alle vragen gesteld kunnen worden. Van een uurtje per maand tot iedere dag een bijles: niets is te gek als het onze leerlingen verder helpt!

Persoonlijke bijlessen

Door met een vast teamlid, een-op-een te werken bereiken we zoveel mogelijk in een zo kort mogelijke tijd. Leerling en teamlid leren elkaar kennen, waardoor we goed in kunnen schatten welke doelen we kunnen stellen en hoe we deze doelen kunnen bereiken. U kunt ongeacht het vak bij ons terecht. Deze vakken worden gegeven door WO-studenten of leerlingen uit VWO 6 met prachtige cijferlijsten. Door het leeftijdsverschil tussen teamlid en leerling niet te groot te laten zijn, zorgen we voor een betere klik en beter aansluitende uitleg. Op die manier zorgen we voor voor de meest succesvolle bijles in Alphen aan den Rijn!

Examentrainingen

Bij examens doen komt een heleboel kijken. Het kan maar zo zijn dat uw zoon of dochter er niet helemaal zelf uitkomt en hulp kan gebruiken bij plannen, leren of aan de slag komen. Daar staan wij zeven dagen in de week voor klaar. Natuurlijk is een goede voorbereiding bij het zo goed mogelijk maken van de examens essentieel. Examentrainingen zijn hier ideaal voor en geven uw zoon of dochter ook nog eens een onmisbare dosis zelfvertrouwen! Tijdens de examentraining oefent de leerling met examens uit voorgaande jaren en krijgt hij of zij ladingen tips mee voor het moment suprême. Van een uurtje tot full-time tot aan de start van de examens, alles is mogelijk.

Ondersteuning bij een ontwikkelingsstoornis

Bij het hebben van een ontwikkelingsstoornis komt genoeg vervelends kijken. Om deze reden willen wij uw zoon of dochter graag op een positieve manier leren omgaan met wat er niet goed lukt. Compensatiestrategieën en extra oefenen zijn hierin belangrijk. Wij hebben teamleden in dienst die ervaring hebben met verschillende ontwikkelingsproblemen en -stoornissen, zodat uw zoon of dochter snel weer plezier zal ervaren tijdens het leren.

Recensies

Bij het leerplein kun je op een hele fijne manier bijles en/of huiswerkbegeleiding krijgen. De medewerkers (Laurens en Alies) denken heel fijn en goed oplossingsgericht met je mee. Er wordt gekeken naar jou behoeften. Ik vond de sfeer ook heel fijn en laagdrempelig, je kan zelf flexibel komen en gaan wanneer je wilt, als je het van te voren even meldt.👍🏻Het is vrij kleinschalig (max 10 pers. bij huiswerkbegeleiding) waardoor je echt goed je werk kan doen en de hulp krijgt die je nodig hebt.
Ida van der Plas
Ida van der Plas
Fijne no-nonsense huiswerkbegeleiding. Denken met je mee. Persoonlijk contact en regelmatig feedback. Erg prettig.
Carola Hoogeveen-van Klink
Carola Hoogeveen-van Klink
b.jwwb.nl_unsplash_4wF66_KWJxA