f.jwwb.nl_public_j_m_w_temp-zdbgmrbukwqbctxdajwk_5d67d3_IMG_20190813_104343-1

Het Leerpleintje is er voor ieder kleintje!

Bij basisschoolvakken komen wel eens knelpunten of hulpvragen tevoorschijn. Het Leerpleintje is er speciaal om kinderen tot en met groep 8 te ondersteunen. Dit wordt gedaan in samenwerking met pabo-studenten, omdat zij veel afweten van alles dat er bij leren op de basisschool komt kijken. Ook kennen zij de huidige methodes en zijn zij flexibel in het aanbieden van leerstrategieën.

Persoonlijke bijlessen

Door met een vast teamlid, een-op-een te werken bereiken we zoveel mogelijk in een zo kort mogelijke tijd. Leerling en teamlid leren elkaar kennen, waardoor we goed in kunnen schatten welke doelen we kunnen stellen en hoe we deze doelen kunnen bereiken. Bijles geven wij in alle vakken die op de basisschool worden gegeven. Zo kunt u dus ongeacht het vak bij ons terecht! Natuurlijk is bijles voor jonge kinderen eerst best wel eens spannend, maar dankzij de ontspannen sfeer en professionele teamleden zal uw zoon of dochter snel met plezier naar Het Leerplein komen.

Cito-toetstraining

Wellicht heeft uw zoon of dochter moeite met presteren onder druk of met het werken met Cito. Hiervoor bieden wij trainingen aan. Tijdens deze lessen wordt gewerkt aan juist antwoorden, inzicht en rustig blijven tijdens toetsen. Door te werken met materiaal van Cito en de school van uw zoon of dochter, worden de toetsmomenten minder spannend en kan er beter worden gepresteerd.

Ondersteuning bij een leer- of ontwikkelingsstoornis

Bij het hebben van een ontwikkelingsstoornis komt genoeg vervelends kijken. Om deze reden willen wij uw zoon of dochter graag op een positieve manier leren omgaan met wat er niet goed lukt. Hoe eerder uw zoon of dochter dit leert, hoe gemakkelijker ook het middelbaar onderwijs ervaren zal worden.

Referenties

We zien het zelfvertrouwen van Jade groeien! Dat was voor ons het belangrijkste. het Leerplein is flexibel en denkt goed mee
Jacqueline
Jacqueline
eerst was finn nog zenuwachtig voor de cito maar sinds hij naar het leerplein gaat vind hij het leuk omdat hij er op het leerplein al mee oefent dan is het niet zo spannend
samantha w
samantha w
Wij zijn blij met de hulp van Het Leerplein! Onze dochter gaan met plezier naar haar lessen en neemt ook oefeningen mee naar huis. Volgend jaar gaat ze naar groep 7, ze heeft er al helemaal zin in!!!
Meike Smit
Meike Smit
b.jwwb.nl_unsplash_O1TNdLNvJLM