f.jwwb.nl_public_j_m_w_temp-zdbgmrbukwqbctxdajwk_5d67d3_IMG_20190813_104343-1

Het Leerpleintje is er voor ieder kleintje!

Bij basisschoolvakken komen wel eens knelpunten of hulpvragen tevoorschijn. Het Leerpleintje is er speciaal om kinderen tot en met groep 8 te ondersteunen. Dit wordt gedaan in samenwerking met pabo-studenten, omdat zij veel afweten van alles dat er bij leren op de basisschool komt kijken. Ook kennen zij de huidige methodes en zijn zij flexibel in het aanbieden van leerstrategieën.

Persoonlijke bijlessen

Door met een vast teamlid, een-op-een te werken bereiken we zoveel mogelijk in een zo kort mogelijke tijd. Leerling en teamlid leren elkaar kennen, waardoor we goed in kunnen schatten welke doelen we kunnen stellen en hoe we deze doelen kunnen bereiken. Bijles geven wij in alle vakken die op de basisschool worden gegeven. Zo kunt u dus ongeacht het vak bij ons terecht! Natuurlijk is bijles voor jonge kinderen eerst best wel eens spannend, maar dankzij de ontspannen sfeer en professionele teamleden zal uw zoon of dochter snel met plezier naar Het Leerplein komen.

Cito-toetstraining

Wellicht heeft uw zoon of dochter moeite met presteren onder druk of met het werken met Cito. Hiervoor bieden wij trainingen aan. Tijdens deze lessen wordt gewerkt aan juist antwoorden, inzicht en rustig blijven tijdens toetsen. Door te werken met materiaal van Cito en de school van uw zoon of dochter, worden de toetsmomenten minder spannend en kan er beter worden gepresteerd.

Remedial Teaching

Bij het hebben van een ontwikkelingsstoornis komt genoeg vervelends kijken. Daarom willen we daar graag wat positiefs tegenover stellen in de vorm van Els!

Els is onze Remedial Teacher, die na tientallen jaren ervaring in zowel het onderwijs als met persoonlijke ondersteuning nog net zo enthousiast is als toen ze met haar opleiding begon. Zij zal samen met u kijken naar de leerproblemen die er op dit moment zijn, welke problemen ze opleveren (zowel op school, als thuis) en hoe we deze kunnen gaan oplossen. Samen met u zal hier een een plan uit worden opgesteld, zullen evaluatiemomenten worden bepaald en via Whatsapp zult u als ouder regelmatig op de hoogte worden gehouden van alle relevante ontwikkelingen. Ook kan de Remedial Teaching zowel thuis, als bij ons op locatie worden gegeven.

Op die manier zorgen we ervoor dat uw zoon of dochter school en leren weer als leuk gaat ervaren en met zelfvertrouwen de toekomst ingaat.

Referenties

We zien het zelfvertrouwen van Jade groeien! Dat was voor ons het belangrijkste. het Leerplein is flexibel en denkt goed mee
Jacqueline
Jacqueline
eerst was finn nog zenuwachtig voor de cito maar sinds hij naar het leerplein gaat vind hij het leuk omdat hij er op het leerplein al mee oefent dan is het niet zo spannend
samantha w
samantha w
Wij zijn blij met de hulp van Het Leerplein! Onze dochter gaan met plezier naar haar lessen en neemt ook oefeningen mee naar huis. Volgend jaar gaat ze naar groep 7, ze heeft er al helemaal zin in!!!
Meike Smit
Meike Smit
b.jwwb.nl_unsplash_O1TNdLNvJLM