Gelijk een intakegesprek plannen? Of gewoon even een paar vragen stellen?

Voel je altijd vrij om even te bellen, te appen of het contactformulier in te vullen. We zijn er om te helpen immers, dus dat is precies wat we doen, met iedere vraag.

Hieronder leest u hoe u contact met ons kunt opnemen. Voor spoed, toetsweekpaniek of andere stress is het het snelste om even te bellen.

Telefonisch

Tijdens kantooruren of met dringende vragen belt u naar 06-24390974 of 06-55071185. U krijgt op deze manier een van de twee managers aan de telefoon, die al uw vragen kunnen beantwoorden. Ook kunt u deze nummers whatsapp-berichten sturen en ontvangt u dezelfde dag nog reactie.

Contact via e-mail

U ontvangt na een mail aan info@hetleerplein.nl binnen twee werkdagen uitgebreid reactie. Specifieke vragen met betrekking tot facturatie kunnen worden gemaild naar alies@hetleerplein.nl.

Contactformulier

Voor het aanvragen van een intake, gebruikt u onderstaand contactformulier. Vult u hier de naam van uw zoon of dochter in, de vakken waar hij of zij hulp bij nodig heeft en het leerjaar. Naar aanleiding van dit contactformulier wordt u gebeld en zo kunnen we zo snel mogelijk een gesprek plannen.