Bijles voor de basisschool: Het Leerpleintje is er voor ieder kleintje!

Ook bij basisschoolvakken komen wel eens knelpunten of hulpvragen tevoorschijn. Het Leerpleintje is er speciaal om kinderen tot en met groep 8 te ondersteunen. Dit wordt gedaan in samenwerking met pabo-studenten, omdat zij veel afweten van alles dat er bij leren op de basisschool komt kijken.

Persoonlijke bijlessen

Door met een vast teamlid, een-op-een te werken bereiken we zoveel mogelijk in een zo kort mogelijke tijd. Leerling en teamlid leren elkaar kennen, waardoor we goed in kunnen schatten welke doelen we kunnen stellen en hoe we deze doelen kunnen bereiken. Bijles geven wij in alle vakken die op de basisschool worden gegeven. Zo kunt u dus ongeacht het vak bij ons terecht! Natuurlijk is bijles voor jonge kinderen eerst erg spannend, maar dankzij de ontspannen sfeer en professionele teamleden zal uw zoon of dochter snel met plezier naar Het Leerplein komen.

 

Cito-toetstraining

Wellicht heeft uw zoon of dochter moeite met presteren onder druk of met het werken met Cito. Hiervoor bieden wij trainingen aan. Tijdens deze lessen wordt gewerkt aan juist antwoorden, inzicht en rustig blijven tijdens toetsen. Door te werken met materiaal van Cito en de school van uw zoon of dochter, worden de toetsmomenten minder spannend en kan er beter worden gepresteerd.

 

Ondersteuning bij een ontwikkelingsstoornis

Bij het hebben van een ontwikkelingsstoornis komt genoeg vervelends kijken. Om deze reden willen wij uw zoon of dochter graag op een positieve manier leren omgaan met wat er niet goed lukt. Hoe eerder uw zoon of dochter dit leert, hoe gemakkelijker ook het middelbaar onderwijs ervaren zal worden.