Bijles voor de middelbare school: alles voor een goed examen!

Op Het Leerplein werken we middels verschillende diensten. Zo zorgen we voor een passend plan, want ieder kind is anders en heeft een andere hulpvraag. Tijdens de intake wordt er gekeken welke diensten het best passen bij uw zoon of dochter.

Persoonlijke bijlessen

Door met een vast teamlid, een-op-een te werken bereiken we zoveel mogelijk in een zo kort mogelijke tijd. Leerling en teamlid leren elkaar kennen, waardoor we goed in kunnen schatten welke doelen we kunnen stellen en hoe we deze doelen kunnen bereiken. Bijles geven wij in alle vakken die op de middelbare school worden gegeven. U kunt dus ongeacht het vak of probleem bij ons terecht. 

 

Examentrainingen

Bij examens doen komt een heleboel kijken. Het kan maar zo zijn dat uw zoon of dochter er niet helemaal zelf uitkomt en hulp kan gebruiken bij plannen, leren of aan de slag komen. Daar staan wij zeven dagen in de week voor klaar. Natuurlijk is een goede voorbereiding bij het zo goed mogelijk maken van de examens essentieel. Examentrainingen zijn hier ideaal voor en geven uw zoon of dochter ook nog eens een onmisbare dosis zelfvertrouwen!

 

Ondersteuning bij een ontwikkelingsstoornis

Bij het hebben van een ontwikkelingsstoornis komt genoeg vervelends kijken. Om deze reden willen wij uw zoon of dochter graag op een positieve manier leren omgaan met wat er niet goed lukt. Compensatiestrategieën en extra oefenen zijn hierin belangrijk. Wij hebben teamleden in dienst die ervaring hebben met verschillende ontwikkelingsproblemen en -stoornissen, zodat uw zoon of dochter snel weer plezier zal ervaren tijdens het leren.