Slagingspercentage

Bijles/Remedial teaching spelling

Wad ekstra hulp bei speling.

Schrijf je paard met een d of een t op het einde? Als je het woord hardop uitspreekt dan hoor je dit niet. Toch zijn er natuurlijk regels, tips en trucs om te leren ontdekken hoe je de woorden juist schrijft.

Wanneer uw kind moeite heeft met spelling lukt het niet altijd vanzelf deze regels te onthouden of toe te passen. Dit is waar remedial teaching in spelling bij helpt.
In 6 tot 10 weken (1x per week 1 uur les) gaan wij kijken wat uw zoon of dochter nodig heeft om de juiste spellingsregels te leren.

Na een intakegesprek met u en uw kind wordt de eerste sessie gestart met een toets om de beginsituatie vast te stellen. Op deze manier kunnen we heel duidelijk achterhalen waar de problemen precies liggen en dus ook hoe we deze gaan oplossen.
Na ongeveer 4 tot 6 weken evalueren we de voortgang van de remedial teaching en gaan we kijken waar je nog hulp bij nodig hebt, of dat het al goed genoeg gaat. Tegelijkertijd wordt er naar u, de ouders teruggekoppeld wat onze indrukken zijn samen met een stukje overleg.