Slagingspercentage

Planning

Hadden we vandaag een toets?!

Als bovenstaand kopje een vaak gebruikte zin is door uw zoon of dochter is de kans groot dat het met plannen en organiseren nog niet helemaal gaat zoals het moet gaan. 
Misschien is uw kind gewoon een beetje een chaoot, of misschien speelt er meer zoals AD(H)D...

Ongeacht de oorzaak is plannen een vaardigheid die de rest van hun leven erg belangrijk is. Gelukkig dat dit zonder veel moeite aan te leren valt.  

In 6 tot 10 weken (1x per week 1 uur les) gaan wij kijken wat hij of zij nodig heeft om op de juiste manier het werk te plannen. We helpen met het maken van een goede planning, het leren voor toetsen of het maken van handige stappenplannen om je huiswerk te maken of te leren. Kortom, wij bieden de hantvatten die helpen om al het schoolwerk snel, goed, en op tijd af te krijgen en ook nog wat tijd over te hebben voor vrije tijd. 

Na ongeveer 4 tot 6 keer evalueren we de voortgang en kunnen we kijken waar nog meer hulp bij nodig is, of dat het al goed genoeg gaat.  

Eigenlijk zorgen we er met z’n allen voor dat uw zoon of dochter zo snel mogelijk met zelfvertrouwen zonder Het Leerplein verder kan. Want daar gaat het uiteindelijk om!