Slagingspercentage

Het leerplein: bijles en meer!

Persoonlijke 1-op-1 bijles

Het Leerplein is een kleinschalig bijlesinstituut waar de persoonlijke aanpak centraal staat. Wij kennen iedereen, iedereen kent ons. Dit zorgt ervoor dat we een erg flexibele en op maat gemaakte service kunnen leveren.

Wat we voor u kunnen betekenen

Sinds 2009 geven wij 1-op-1 bijles in alle vakken van wiskunde tot filosofie, bieden we hulp bij het maken van huiswerk en focussen we op efficiënt leren. Ook helpen we met het voorbereiden op examens, proefwerken, presentaties en profielwerkstukken. Eigenlijk doen we alles wat nodig is om het jaar/examen met voldoendes af te sluiten.

Hoe we het doen

Geen vaste contracten of bijkomende kosten, maar een individueel op maat gemaakt plan dat mee verandert met de ontwikkelingen van uw zoon of dochter. 

Werkt onze aanpak

Ja. We bekijken ieder jaar hoe veel van de gestelde doelen van onze leerlingen ook daadwerkelijk behaald zijn. Dit kan variëren van “een voldoende halen voor Frans”, tot het wegwerken van een grote achterstand met meerdere tekorten. Afgelopen 5 jaar hebben wij een gemiddelde ‘successcore’ behaald van ruim 90% met een top resultaat van 95% vorig jaar. Daarnaast zijn vorig jaar al onze examenleerlingen geslaagd voor hun examen!